Op deze pagina staan de verschillende additive manufacturing merken die wij leveren. Klik voor meer informatie op een van de onderstaande merken.

merken-Bender-Additive-Manufacturing

 

EOS (Electro Optical Systems) GmbH

Wij zijn de officiële distributeur voor Nederland en Vlaanderen van EOS GmbH (Electro Optical Systems) uit het zuid Duitse Krailling. Zij zijn sinds 2003 wereldmarktleider op het gebied van de powder bed fusion van zowel kunststof als ook metaal.

eos additive manufacturing manufacturer

Lees hier meer over EOS (Electro Optical Systems) GmbH

 

 

Gefertec GmbH

Gefertec levert 3D printmachines die materiaal toevoegen d.m.v. oplassen. Daarbij kan het product in de zelfde opspanning worden nabewerkt. Door het gebruik van lasdraad is het materiaalverlies minimaal.

Gefertec logo

Lees hier meer over Gefertec GmbH

Lithoz

Lithoz, gevestigd in Wenen, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van keramische materialen en additive manufacturing-systemen (3D printing) voor de eenvoudige en kosteneffectieve productie van hoogwaardige keramische prototypes, kleinschalige series en complexe onderdelen.

lithoz additive manufacturing manufacturer

Lees hier meer over Lithoz

 

CooksonGold

CooksonGold wordt officieel vertegenwoordigt in Nederland door Drijfhout Cookson, onderdeel van de Heimerle + Meulegroep. Sinds 1827 staat de naam “Drijfhout” garant voor vertrouwen en kwaliteit in de Nederlandse edelmetaal branche. Daarmee behoort Drijfhout tot één van de oudste bedrijven op het gebied van het recyclen van edelmetaal.

cooksongold additive manufacturing manufacturer

Lees hier meer over CooksonGold